Cornulete de post cu bors

de gaby_duceag in Mancaruri de post, 20 Mar 2012 | 12032 vizualizari

COMENTARII (33)

Sidy 1

21.03.2012, 08:42

MIUTA 1

21.03.2012, 13:06

Foarte bune

gaby_duceag 1

21.03.2012, 16:08

ciu ciu
)

Alinutza80 1

23.03.2012, 12:14

bune

Zamfira 1

30.03.2012, 08:32

miclaus 1

18.07.2012, 12:50

buna! am si eu o intrebare ...de ce se pune bors la cornulete?

gaby_duceag 1

18.07.2012, 13:07

buna, miclaus
daca formulam asa intrebarea am putea sa ne intrebam de ce se pune lapte la clatite sau ulei la gogosi
sunt fel de fel de retete si fiecare ingredient isi are rolul sau
borsul fiind un produs fermentat ajuta la fragezirea aluatului, proprietate pe care nu o are apa.

zic si io, gandind logic, alt raspuns mai exact nu am.

Krystyan Trendy 1

23.10.2013, 19:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de post, din masline negre