Cornulete cu spanac si ricotta

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2013 | 4304 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj rotund
  • 100g spanac (fiert si stors de apa)
  • 100g ricotta
  • 2 lg smantana(sau branza cremoasa tip Philadelphia)
  • 1 ou+1 galbenus(pt uns)
  • 8 feliute de cascavat afumat
  • sare,piper
  • 1 lingurita de nucusoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu spanac si ricotta:

1.Intr-un bol puneti ingredientele:spanac,ricotta,smantana,1 ou,sare,piper,nucusoara si mestecati.

2.Intindeti discul de aluat si taiati 8 triunghiuri.Impartiti umplutura,puneti si feliuta de cascaval afumat,se fac cornuletele,le ungeti cu un galbenus de ou si le dati la cuptor la 180° timp de 30 de minute.

Serviti calde sau reci.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu spanac si ricotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inimioare cu cascaval