Cornulete cu rahat (reteta de post)

de ionela2682 in Dulciuri, 9 Apr 2013 | 43521 vizualizari

 

Tot cautam o reteta usoara pentru ceva de rontait cand stau la tv sau pe calculator..aceste cornulete merg de minune..dar ATENTIE...nu in cantitati mari..

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cana bors
  • 1 cana ulei
  • drojdie cat o nuca
  • sare
  • 1 lingura zahar
  • faina cat cuprinde
  • rahat pentru umplut cornuletele
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat (reteta de post):

-In borsul putin caldut dizolvam drojdia

-adaugam uleiul,sarea zaharul

adaugam faina putin cate putin pana obtinem un aluat potrivit de tare

-intindem in foaie subtire,decupam dupa modelul dorin ,asezam cate o bucativa de raahat ,rulam in forma de cornulet

-asezam in tava cornuletele si le dam la cuptor (incins in prealabil )pana se rumenesc usor

-lasam sa se racoreasca putin

-cat sunt inca caldute le trecem prin zahar pudra .le asezam pe un platou si servim.

Pofta buna!!!!!!

 

TIPS-URI

1

-se poate folosi drept umplutura si : dulceata ,nuca ,bucatele de ciocolata..

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat (reteta de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (24)

Bya Ralu 1

23.10.2015, 17:50

bune

Xandrinne 1

19.12.2015, 09:43

Ancutsa 1

18.07.2016, 14:57

Imm, bune si fragede!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]