Cornulete cu rahat

de ralu_ca in Dulciuri, 4 Feb 2013 | 10267 vizualizari

 

Mama, te iubesc!

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura margarina
  • 1 lingura untura
  • un praf sare
  • 6 linguri apa
  • 6 linguri otet
  • 2 oua
  • esenta vanilie, rom
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • rahat
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat:

Intr-un castron se adauga rand pe rand toate ingredientele si se amesteca , dupa care adaugam faina cat cuprinde pana se formeaza aluatul. Acesta se lasa ( de preferat  pana a 2a zi ) la frigider.

Intindem o foaie si taiem patratele egale. Taiem in bucati mici rahatul si punem in mijlocul fiecarui cornulet. Formam cornulete micute pe care le dam la cuptor pana capata o culoare aurie.

Cand sunt calde le dam prin zahar pudra si sunt numai bune de servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ralu_ca 1

05.02.2013, 07:54

cantitativ....un castron mare!

laura_n 1

05.02.2013, 10:20

ce pofta mi-ai facut

Laly 1

05.02.2013, 12:24

Si noua ne plac cornuletele tare mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete pufoase cu cicocolata