Cornulete cu ciocolata

de laylalala in Dulciuri, 9 Iun 2010 | 8869 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr aluat frantuzesc congelat, decongelat
  • 1 ou batut cu 2 linguri de lapte
  • zahar candel
  • Pentru umplutura
  • 120 gr caramele, sfaramitate
  • 70 gr fulgi de migdale, usor prajiti
  • 120 gr bomboane Kinder
  • 120 gr bomboane M&M’s cu arahide
  • 100 gr ciocolata cu alune de padure, usor topita
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu ciocolata:

Se incinge cuptorul la 200⁰C.Se tapeteaza cu foie de copt 2 tavi.

Intr-un blender, se mixeaza toate ingredientele pentru umplutura pana cand se va obine o compozitie legata.Aluatul se intinde apoi se taie in triunghiuri.Se imparte umplutura pe latura mai mare a fiecarui triunghi si se ruleaza spre varful opus.Se aseza cornurile in tava,se ung cu ou apoi se presara cu zahar candel.Se dau la copt 25-35 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

susu 1

09.06.2010, 16:17

Arata bine frate dar faci la dulciuri de m-ai terminat. Cati mebri sunt in familie?

laylalala 1

10.06.2010, 17:54

suntem 4 in familie, dar eu fac dulciuri si pentru alte persone dragi deoarece imi place sa le vad zambetul pe buze cand le daruiesc asa ceva

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cozonaci si pasca a la Piatra Neamt