Cornulete cu ciocolata

de Aletta in Dulciuri, 6 Apr 2015 | 2930 vizualizari

 

Aceasta reteta este una foarte simpla, preluata de la mama mea.Tot ce aveti nevoie e de cateva ingrediente simple si putin timp.
Pe cat de usoara,atat de buna este!

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat de foietaj de 800 grame
  • 1 ou
  • o ciocolata de 100 de grame
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu ciocolata:

Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat la temperatura camerei.

Se intinde o foaie rotunda si se taie in patru, (in cruce) apoi din fiecare triunghi rezultat se mai taie pana rezulta 8 triunghiuri.

Pe fiecare triunghi se pune o bucata de ciocolata sau doua si se formeaza un cornulet.

Procedam la fel cu toate triunghurile noastre :P

Le ungem cu ou batut si le bagam la 180 grade, 15-20 minute.

TIPS-URI

1

ciocolata se poate inlocui si cu finetti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Profiterol