Se pune la dospit cubuletul de drojdie dizolvat in putin lapte caldut cu o lingurita zahar si putina faina.Se lasa 10 minute la dospit.
Se fierbe siropul si se da la racit.
Se amesteca ouale cu untul topit,zaharul vanilat,zaharul tos,coaja de lamaie,faina si maiaua.Se pune treptat laptele caldut si framantam.
Se imparte compozitia in doua si o parte se framanta cu doua linguri de cacao.
Se lasa la crescut o jumatate de ora.
Fiecare bucata de aluat se imparte in 5 bucati in total trebuie sa avem 5 bile negre si 5 bile albe.Se intind cu sucitorul si se suprapun in functie de preferinte,se taie triunghiuri,se umplu sau nu si se ruleaza.Eu le-am umplut cu rahat,ciocolata si fineti.
Se pun in tava in care am pus hartie de copt si se coace in cuptorul preincalzit la foc mediu cca 20 minute.
Cand se scot din cuptor se imbaiaza in siropul racit si daca dorim le putem presara cu fulgi din nuca de cocos.