Cornulete

de Constelatialeu in Dulciuri, 1 Feb 2013 | 15925 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g untura
  • 1 pahar lapte
  • 25 g drojdie
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura
  • rahat,gem amestecat cu nuca macinata,dulceata
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete:

Drojdia cu putin lapte caldut si o lingura de faina, se face o maia si se lasa 10 minute la crescut. Untura o frecam cu zahar, adaugam ouale si apoi maiaua. Incorporam bine totul, adaugam si restul de lapte si apoi faina. Framantam bine un aluat care se poate intinde. Lasam sa se odihneasca cca 1/2 ora si apoi intindem foaie, taiem patratele pe care le umplem cu rahat, gem, dulceata,c e preferam. Intr-o tava cu hartie de copt asezam cornuletele si le dam la cuptortul preincalzit. Cand sunt gata le pudram cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]