Corn cu Nutella (Finetti)

de Maria68 in Dulciuri, 9 Apr 2012 | 8923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. faina alba
  • 1 cub drojdie(50g)
  • 200 ml ulei
  • 6 linguri zahar
  • 1 pliculet zahar vaniliat,
  • putina sare
  • lapte pentru framantat
  • nutella sau finetti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corn cu Nutella (Finetti):

Se pun intr-un vas toate ingredientele si se framanta cu lapte pana se obtine un aluat potrivit(nu foarte tare).Se imparte aluatul in doua ,intr-o  jumatate se pun 3 linguri de cacao.Se lasa la crescut 1 ora. Din fiecare aluat se face o rulada pe care o taiem in 6-8 bucati(eu am taiat-o in 6).Bucatile astfel taiate le intindem cu sucitoarea.

Din fiecare aluat se face o rulada pe care o taiem in 6-8 bucati (eu am taiat-o in 6). Bucatile astfel taiate le intindem cu sucitoarea.Se suprapune foaia alba peste cea maro si mai trecem o data cu sucitoarea peste ele pentru a se lipi mai bine.Foaia astfel obtinuta se taie in 8,pe fiecare bucata se pune nutella sau finetti ,dupa care se rasuceste. .

Cornurile le asezam intr-o tava unsa cu ulei si se tine 15 minute in cuptorul incins foarte bine.

In sfarsit sunt scoase din cuptor!!!!Va invit cu drag sa va serviti din aceste cornuri absolut delicioase!!!!!!!!


Daca ti-a placut reteta noastra "Corn cu Nutella (Finetti)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu crema mascarpone si zmeura