Cordon feu

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2013 | 3561 vizualizari

 

Acest cordon de foc este umplut cu salam picant cu boia,de aici vine si numele;rezultatul nu e exagerat de picant dar mie din tot ce am facut, asta mi-a placut cel mai mult.

 

INGREDIENTE

  • 4felii de carne
  • 16felii de salam picant cu boia
  • 100g cascaval
  • sare
  • piper
  • 1ceasca faina
  • 1ceasca pesmet
  • 1ou
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon feu:

In buzunarele feliilor de carne condimentate cu sare si piper,punem cate 4flelii de salam iar in mijlocul lor 1felie de cascaval;

prindem marginile cu scobitori,trecem carnea prin faina,ou batut,pesmet si le prajim in ulei mult,le scoatem pe hartie de bucatarie si le servim cu salata verde.

TIPS-URI

1

atentie la scobitori

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon feu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Angelina_Elena 1

13.08.2013, 12:02

Si asta imi place mult de tot!

Criss 1

13.08.2013, 14:50

Foarte bun si acesta.

ianculubita 1

14.08.2013, 07:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sambusek cu carne tocata