Cordon bleu din piept de pui

de Steffy in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2013 | 9070 vizualizari

 

Reteta este preluata de la Miha....multumesc!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100 grame cascaval
  • 8 felii sunca presata
  • 2 oua
  • sare, piper
  • 3 linguri faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • castraveciori si gogosari pentru ornat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu din piept de pui:

Pieptul de pui se feliaza in fasii cat mai subtiri si se condimenteaza. Se intinde pe fiecare fasie cate o felie de sunca presata si in mijloc se aseaza o bucata de cascaval. Felia de cascaval o punem doar pe un capat si apoi se ruleaza foarte strans. Repetam operatiunea cu toate feliile de piept de pui.

Ouale se bat cu un praf de sare, se adauga faina si se omogenizeaza. Pesmetul se pune pe o farfurie. Fiecare rulou se trece prin compozitia de ou cu faina, apoi prin pesmet. Pesmetul trebuie sa acopere foarte bine ruloul, mai ales pe capete, sa nu se scurga cascavalul ce se va topi in timpul prajirii.

Se prajesc in ulei bine incins. Cand devin aurii, rulourile se scot si aseaza pe hartie pentru a se scurge de ulei.

Se servesc alaturi de castraveciori si gogosari murati.

Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]