Cordon bleu cu carne de porc

de monik80 in Porc, 3 Apr 2015 | 6400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 felii carne de porc (cotlet)
  • 12 felii sunca presata
  • 12 felii cascaval sare piper dupa gust
  • 3-4 oua
  • 200 g faina alba
  • 200 g pesmet ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu cu carne de porc:

Carnea se bate foarte bine si se condimenteaza cu sare si piper.

Se ia o bucata de carne batuta, peste ea se aseaza sunca si cascavalul, se ruleaza apoi se dau prin faina, ou si pesmet.

Punem uleiul la incins apoi rulourile.

Se prajesc foarte bine pe toate partile, dupa care se scot pe un servetel absorbant.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]