Cordon bleu

de vero_closca in Pui, 27 Mai 2010 | 11159 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri piept de pui
  • 4 felii cascaval
  • 4 felii sunca presata
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • putina faina
  • pesmet
  • ulei pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Se invelesc fileurile cu folie alimentara si se bat usor cu ciocanul ca sa se intinda.se presara cu sare si piper fiecare bucata. Se aseaza deasupra cate o felie de cascaval si cate o felie de sunca(eu am pus bastonase de cascaval si sunca ramase de la micul dejun) si se ruleaza strans.

Se trec rulourile prin faina,oul batut cu putina sare si piper,apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se servesc cu piure de cartofi,sote de legume sau orez alaturi de o salata de sezon.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]