Cordon Bleu

de Ina in Mancaruri cu carne, 23 Mai 2010 | 10311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • felii de muschi de porc ( 8 bucati )
  • cascaval feliat ( 8 bucati )
  • kaizer sau sunca presata afumata ( cca 200 g )
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • Pesmet
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

 

 

     Feliile de muschi se bat cu ciocanul de snitele si se presara cu sare si piper. Pe jumatate din felie se aseaza cascaval feliat si kaizer sau orice alt mezel afumat, degresat. Se ruleaza si se prind capatele cu scobitori.

     Rulourile formate se dau prin pesmet, apoi prin ou si iar prin pesmet si se lasa sa se usuce putin, pe o farfurie.

     Incingem uleiul in cratita, dam rulourile iar prin ou si le prajim in ulei  incins, pe ambele parti, pana se rumenesc  bine.  Se scot cu grija scobitorile si se aseaza pe farfurie.

     Sunt excelente atat reci, cat si calde.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gordon bleu cu cascaval afumat