Cordon bleu

de dariadeea in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2013 | 3884 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de piept de pui mai mari
  • 4 felii branza topita
  • 4 felii de sunca presata
  • 1 ou
  • pesmet
  • ulei
  • 100 ml de vin alb
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Feliile de piept le-am batut cu ciocanul,am pus o felie de sunca,una de branza pe o jumatate apoi am impachetat ca niste  portofele.

Oul l-am batut bine,am pus sare,piper dupa gust.Am trecut portofelele prin ou,apoi prin pesmet ,le-am pus pe un platou si am lasat la rece 30 de minute.Am scos din frigider si le-am prajit in ulei incins aproximativ 1 min pe o parte ,1 min. pe cealalta,apoi cate 4 min pe fiecare parte.

Am scos pe un platou,am stropit cu vin si am acoperit pentru 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

ieri la 10:43

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sunca si cascaval