Cordon bleu

de AlexJ in Vita, 24 Mar 2011 | 7813 vizualizari

 

Sărind peste orice fel de introducere astăzi avem cordon bleu din carne de vițel.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de
  • 5 felii carne vițel
  • 5 felii mușchi file
  • 5 felii cașcaval
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare, piper
  • ulei pentru prăjit

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

1. Carnea de vițel  se curăță de pielițe și se feliaza în felii cam de dimensiunea unui deget și se lasă la scurs pe niște șervețele de bucătărie.

2. Dupa ce s-a scurs carnea, bateți puțin fiecare felie cu ciocanul de șnițele, ca să se frăgezească și presărați-le cu sare și piper peste tot .

3. Pe fiecare felie de carne așezați o felie de mușchi file și una de cașcaval. Pentru a putea rula carnea eu am tăiat felia de cașcavalul în fășii.Se rulează carnea și se fixează cu scobitori. 

4. Carnea astfel umplută o treceți prin făină,  apoi prin ou bătut și la final prin pesmet.

5. Prăjiți carnea la foc potrivit în ulei încins, câte 5-6 minute pe fiecare parte. Să aveți grijă la scobitori !!!!


6.Scoateți apoi carnea  pe șervețele absorbante pentru a se scurge excesul de ulei şi îndepărtați scobitorile.

Noi le-am servit calde cu garnitură de cartofi aurii.
POFTĂ BUNĂ !!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol alb de vitel cu sos