Cordon bleo

de Lau in Pui, 15 Oct 2013 | 6059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • sunca
  • cascaval
  • 2 oua
  • 200 g pesmet
  • 200 g faina
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • boia de ardei dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleo:

Pieptul de pui il spalam,il stergem cu un prosp de bucatarie si il vom taia felii ca pentru snitele,fiecare felie o vom inveli in folie alimentara si le batem cu ciocanul de batut carne.

Amestecam sare,piper,busioc,cimbru si boia de ardei si vom condimenta carnea.

Acoperim cu folie alimentara si dam la frigider cca 15 min.

Pe fiecare felie adaugam o felie de sunca si o felie de cascaval,(care o vom aseza doar intr-un capat)rulam cat mai strans.

Faina,pesmetul le punem in farfuri,batem ouale cu sare si piper.

Trecem rulourile obtinute prin faina,oul batut si pesmet.

Prajim rulourile in uleiul incins,pe ambele parti pana se rumesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor din piept de gaina cu ciuperci