Corcoduse murate

de Mitinita in Muraturi, 28 Iul 2012 | 8794 vizualizari

 

Noi experimente.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg corcoduse
  • 1 parte otet
  • 1 parte apa
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corcoduse murate:

Se spala corcodusele si se pun in borcane sterilizate. Eu le sterilizez in cuptor. Se face o solutie din apa si otet si se da in clocot. Se toarna fierbinte peste corcoduse, se inchid borcanele si se pun in patura.

 

Se tin pana s-au racit si se depoziteaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Corcoduse murate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare acrita cu corcoduse