Corabioare de vinete

de Mirela_Tilvescu in Mancaruri de legume, 6 Oct 2012 | 4410 vizualizari

 

Chiar nu stiam ce sa gatesc azi pt pranz,dar sotul meu mi-a adus aminte de reteta aceasta usoara si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mai mari
  • 300 g piept de pui
  • 6 felii de cascaval
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel zucchini
  • 4 rosii
  • 1 morcov ras
  • 1 ceapa mare
  • 1 foaie dafin
  • sare si piper
  • ulei de foarea soarelui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare de vinete:

Se taie vinetele pe jumatate si se scoate miezul cu o lingura.Intr-o cratita se prajeste pieptul de pui taiat cubulete ,dupa care se scoate pe o farfurie si se da deoparte.Se caleste ceapa taiata solzisori cu foaia de dafin pana devine transparenta.Apoi se adauga ardeiul tocat,morcovul ras,dovlecelul cubulete,miezul de la vinete si se lasa sa se caleasca bine,dupa care adugam rosiile rase fara pielite si lasam sa scada si ultima oara adaugam pieptul de pui prajit.Se da la cuptor pt 40 min.,dupa care se scot si  se pune cascavalul deasupra si se mai lasa 10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare de vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel umplut cu brânză