Corabioare de dovlecei

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2010 | 6482 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei potriviti
  • 1 litru supa de legume
  • 100g sunca de Praga(sau bacon)
  • 2 fire ceapa verde
  • 100g branza de capra
  • 1 rosie
  • 2 linguri lapte
  • 1/2 lingura patrunjel tocat
  • 1/2 lingura marar tocat
  • 1/2 lingura cimbru tocat
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare de dovlecei:

Se taie doveleceii in 2 pe lungime si se scoate miezul cu o lingura(cu atentie sa nu se rupa).Se fierb in supa timp de 5 minute.Se lasa la scurs si racit,timp de 15 min.

Se toaca ceapa marunt,sunca se toaca cubulete,rosia decojita se toaca si ea tot cubulete.Totul se amesteca cu branza data pe razatoare,laptele si verdeturile.Se condimenteaza cu sare si piper.Cu aceasta compozitie se umplu dovelceii,care se aseaza intr-o forma termorezistenta unsa cu unt si se dau la cuptorul incins la 200gC pentru 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]