Copanele pane cu cascaval

de Lau in Pui, 6 Mai 2019 | 3024 vizualizari

 

"retete pentru mese in familie".

 

INGREDIENTE

  • 8 copanele
  • 3 oua
  • 150 g faina
  • 150 g fulgi de porumb maruntit
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 3 catei de usutroi
  • rozmarin
  • 100 ml bere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele pane cu cascaval:

Copanelele de pui le spalam, le crestam un pic si le asezam intr-un vas.

Amestecam condimente dupa gust cu berea, usturoiul pisat si adaugam peste carne, amestecam bine si acoperim cu o folie, dam la rece 30 min.

Intre timp amestecam fulgi de porumb cu cascavalul dat prin razatoare.

Pe un platou adaugam faina.

Amestecam ouale cu un praf de sare si piper.

Trecem copanelele prin faina, ou, amestecul de fulgi, faina si le prajim in baie de ulei incins pe ambele parti la foc mediu.

Eu am folosit friteuza.

Le scoatem pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele pane cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele la cuptor cu cartofii arsi :)