Copanele la punga

de Ramonaky in Mancaruri cu carne, 17 Iun 2010 | 5587 vizualizari

 

Am vazut la fete si am zis sa fac si eu :D au iesit f bune si sunt si f usor de preparat...

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • 1 punga Maggi cu condimente( cu usturoi)
  • punguta de copt
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele la punga:

Spalam copanelele bine. Le uscam si le ungem cu putin ulei.
Le presaram cu condimente si le punem in punga de copt pe care o gaurim in 2-3 locuri cu o scobitoare.
Punga o punem intr-un vas termorezistent si o dam la cuptor pt aprox 50 min.
Inainte cu 10 min sa le scoatem, taiem punguta si le lasam sa se mai rumeneasca.
Se servesc cu orice fel de garnitura si salata.
Eu pt dieta le-am mancat doar cu rosii si castraveti :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele la punga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Ramonaky 1

18.06.2010, 17:30

nadina,cum sa nu!se stie!din ce fac,pun deoparte si cand ne intalnim ti le aduc si de zapacita...sunt destul.din asta mi-a dat D-zeu fara masura

Dana Cristea - pusikmea 1

19.06.2010, 08:19

hai mai ramo, chiar asa?????parca te cunosc de undeva

elena1988 1

25.03.2011, 12:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]