Copanele cu sos picant

de Bunica in Pui, 23 Feb 2013 | 4343 vizualizari

 

De cand a postat panacris puiul cu sos de mustar mi-am pus in gand sa fac o "picanterie".

 

INGREDIENTE

  • 4 copane de pui
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita mustar cu hrean
  • 3 linguri suc de rosii
  • 1 lingura ulei chili
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (fuchs)
  • 4-5 catei de usturoi
  • 100 ml. vin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele cu sos picant:

Copanele se spala,se curata si se aseaza in tava.

Intr-un castron se pregateste sosul din toate celelalte ingrediente,astfel incat sa fie bine incorporate.

Se toarna sosul peste copanele si se da la cuptorul incins la 175 grade pentru 45-50 minute.

Se serveste cald, cu garnitura de piure sau  paste si cu salata de muraturi .

TIPS-URI

1

Daca aveti timp, si nu va grabiti ca mine,puteti lasa inainte de coacere,10-15 minute pentru a se marina putin puiul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele cu sos picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Bunica 1

23.02.2013, 23:30

Ti-am oprit o pulpita Dia!

Panacris 1

15.05.2014, 18:49

No, abia acum am ajuns și eu la ele Mă bucur că ți-am fost inspirație Bune copanelele picante

Krystyan Trendy 1

15.05.2014, 22:17

foarte bune copanelele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui cu cartofi in sos picant, la punga