Cookies cu ciocolata

de Rocsi in Dulciuri, 15 Iul 2015 | 3686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 2 oua
  • 100 gr ciocolata neagra
  • 50 gr ciocolata cu lapte
  • 2 linguri picaturi de ciocolata
  • 120 gr zahar pudra
  • 90 gr nuca macinata
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • 400 gr faina
Portii: 40
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cookies cu ciocolata:

Untul ( de la temperatura camerei) il mixam spuma impreuna cu zaharul pudra, apoi punem ouale. Ciocolata neagra si cea cu lapte, o rupem bucati, o maruntim in blender. Incorporam ciocolata maruntita si nuca in mixul cu unt. Adaugam vanilia, praful de sare, apoi faina cernuta, treptat. Incorporam cu mana faina, apoi punem si picaturile de ciocolata. Vom obtine un aluat omogen, dar usor lipicios. Il invelim in folie si il dam la frigider pentru 30 de minute. Dupa acest timp scoatem aluatul, rupem bucati potrivite, formam niste mingiute. Le aplatizam usor, le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt. Ii introducem in cuptorul incins, pana se rumenesc usor pe margini, cam 15-20 de minute dureaza. Cand sunt gata ii scoatem din cuptor, ii lasam sa se raceasca si ii pastram intr-o cutie metalica cu capac. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cookies cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Valclaudia 1

17.07.2015, 21:15

sper ca mai ai si pentru intarziati

Rocsi 1

19.07.2015, 12:31

Multumesc Dia

Rocsi 1

19.07.2015, 12:31

Claudia, mereu am ceva pentru toata lumea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede glazurate