Conserva de sprot in suc de rosii

de mimmi in Conserve, 1 Sep 2011 | 6878 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg sprot(sau orice fel de peste mic)
  • 1 l bulion de rosii
  • foi dafin
  • 5 catei usturoi
  • cimbru
  • piper,sare
  • 3 cepe
  • 1 rosie mare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conserva de sprot in suc de rosii:

Spalam bine sprotul si il stergem cu un servet.

Spalam bine borcale si le punem in cuptor la foc mic pana se usuca.

Taiem ceapa julien. Punem intr-o oala,un rand de peste,un rand de ceapa. Turnam bulionul,adaugam foi dafin,cimbru,catei de usturoi,piper si sare dupa gust. Completam cu apa pana deasupra pestilor. Lasam sa fiarba pana se inmoaie oasele pestilor. Chiar la sfarsit adaugam o rosie taiata marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Conserva de sprot in suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (3)

DIANA B 1

01.09.2011, 15:48

Le-ai venit de hac si puilor de peste ... saracii , erau orfani cred , n-avea cine-i apara

Lau 1

01.09.2011, 16:13

ce harnicuta esti

alinutzika 1

01.09.2011, 16:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gogoșari cu ciuperci în sos de roșii