Conopida Popcorn

de Mitinita in Mancaruri de post, 8 Noi 2012 | 7751 vizualizari

 

Am noroc de niste maruntele care mananca legume,una dintre ele chiar le prefera crude,dar nu ma asteptam ca si conopida sa fie pe lista preferintelor lor. Chiar si negatita!

Acest preparat a avut mare succes,atat de mare ca iar am fost lasata doar ca sa gust. Pe langa celelalte ingrediente am folosit si paprika afumata,care noua ne place tare mult.


I

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de conopida
  • o lingura de pudra de ceapa
  • o lingurita de pudra de usturoi
  • o lingurita de paprika afumata
  • sare si piper negru,proaspat macinat
  • putin ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida Popcorn:

Conopida se spala si se curata in bucatele mici,de marimea popcornului. Se amesteca impreuna cu condimentele si uleiul si se pun intr-o tava.

Se da tava la cuptor si se tine pana cand conopida incepe sa se rumeneasca,dar nu uitam sa scuturam tava din cand in cand.

Se serveste deindata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida Popcorn" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (24)

Sim0na 1

09.11.2012, 22:00

Cred ca am mai vazut poza asta undeva

Panacris 1

11.11.2012, 17:13

Super! Eu si zmeul cel mic, cand gatim mancam morcovi, gulie si varza cruda Zmeul cel mic, zici ca e un iepure asa rontaie din varza Tocmai am gatit conopida, dar mai e si maine o zi

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume