Conopida pane

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 23 Oct 2012 | 4225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • conopida 1 bucata
  • 3 oua
  • faina alba 3 linguri
  • sare,piper
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Se desface conopida in buchetele si se spala. Intr-o oala se pune apa la fiert cu sare si cand fierbe apa se pune conopida. Se fierbe 10 minute. Se scoate si se lasa sa se scurga.

Pregatim pentru pane: se bat oauale cu sare si piper si se adauga faina si se bate sa nu se faca cocoloase. Se obtine un aluat ca de clatite. Se pune intr-o tigaie ulei la incins, se dau buchetele de conopida prin amestec si se prajesc in baie de ulei.

Cand sunt prajite se scot intr-un vas pe servetele absorbante.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]