Conopida la cuptor

de violette in Mancaruri cu carne, 5 Feb 2010 | 10521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  o conopida,
  •  2 cepe
  •  2 oua
  • 2-3 linguri de smantana
  •  150 gr. cascaval
  •  200 gr.sunculita
  • 50 gr. unt
  •  sare, piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida la cuptor:

 Conopida se spala, se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare(nu se fierbe de tot ci doar pe jumatate).

Ceapa se caleste in unt iar apoi se adauga sunculita taiata cubulete.

Se aseaza intr-un vas un strat de ceapa calita apoi unul de conopida, se condimenteaza cu sare si piper si se continua tot asa terminand cu un strat de conopida.

Ouale se bat bine cu smantana iar apoi se amesteca cu cascavalul ras, iar compozitia obtinuta se adauda peste conopida.

 Se da la cuptor pentru aproximativ 40-45 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc in sos de smantana