Conopida impanata

de geoline in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2015 | 16302 vizualizari

 

O gustare rapida!

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 200 ml lapte
  • 150 g faina
  • 2 oua
  • 30 g parmezan
  • sare
  • nucsoara
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida impanata:

Conopida se curata si se desface in buchetele, se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Se fierb moderat pentru a ramane usor crocante. Se scurg si se lasa la racit. 

Separam albusurile de galbenusuri, frecam galbenusurile cu sare si nucsoara. Apoi adaugam parmezanul ras, faina si laptele. Albusurile le batem spuma si le adaugam la sfarsit. Trecem conopida prin acest amestec si o prajim in ulei incins. 

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida impanata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]