Conopida impanata

de geoline in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2015 | 15661 vizualizari

 

O gustare rapida!

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 200 ml lapte
  • 150 g faina
  • 2 oua
  • 30 g parmezan
  • sare
  • nucsoara
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida impanata:

Conopida se curata si se desface in buchetele, se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Se fierb moderat pentru a ramane usor crocante. Se scurg si se lasa la racit. 

Separam albusurile de galbenusuri, frecam galbenusurile cu sare si nucsoara. Apoi adaugam parmezanul ras, faina si laptele. Albusurile le batem spuma si le adaugam la sfarsit. Trecem conopida prin acest amestec si o prajim in ulei incins. 

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida impanata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida Pane