Conopida gratinata

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2014 | 4879 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg conopida
  • 5 felii kaizer
  • 50 ml lapte
  • 3 linguri smantana
  • branza caciotta
  • 2 oua
  • sare
  • marar
  • pesmet
  • ulei ( pentru uns )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida gratinata:

Conopida o spalam si o rupem buchetele.O fierbem in apa cu sare pentru cateva minute.Dupa care o scurgem de apa .

Feliile de kaizer le taiem in fasii si le calim in putin ulei.

Intr-un bol amestecam ouale,laptele si smantana.Se adauga sare dupa gust.

Ungem un vas pentru cuptor cu ulei de masline.Asezam conopida in vas.Deasupra punem un strat de kaizer.Presaram pesmet amestecat in prealabil cu putin marar.

Turnam amestecul de oua si presaram branza rasa.

Dam la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru circa 20 minute .Pana cand capata o culoare rumenita la suprafata.

Se serveste calda. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida gratinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]