Conopida gratinata

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2014 | 3821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg conopida
  • 5 felii kaizer
  • 50 ml lapte
  • 3 linguri smantana
  • branza caciotta
  • 2 oua
  • sare
  • marar
  • pesmet
  • ulei ( pentru uns )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida gratinata:

Conopida o spalam si o rupem buchetele.O fierbem in apa cu sare pentru cateva minute.Dupa care o scurgem de apa .

Feliile de kaizer le taiem in fasii si le calim in putin ulei.

Intr-un bol amestecam ouale,laptele si smantana.Se adauga sare dupa gust.

Ungem un vas pentru cuptor cu ulei de masline.Asezam conopida in vas.Deasupra punem un strat de kaizer.Presaram pesmet amestecat in prealabil cu putin marar.

Turnam amestecul de oua si presaram branza rasa.

Dam la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru circa 20 minute .Pana cand capata o culoare rumenita la suprafata.

Se serveste calda. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida gratinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida gratinata