Conopida gratinata

de diana_k in Mancaruri de legume, 17 Mai 2013 | 7070 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida potrivit de mare
  • 3-4 oua
  • 200 ml smantana
  • 200 g cascaval
  • 4catei usturoi
  • unt pentru uns vasul
  • 3 linguri pesmet
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida gratinata:

Conopida o curatam, o desfacem in buchetele, o spalam bine si o punem la fiert in apa cu sare.

Batem ouale, le amestecam cu cascavalul ras, smantana, usturoiul tocat, dam gust cu sare si piper.
Ungem o forma termorezistenta cu unt si o presaram bine cu pesmet.
Asezam conopida in vasul uns si turnam peste ea sosul.
Deasupra radem putin cascaval si introducem la cuptor la 180 de grade C pentru 30-40 de minute pana se rumeneste frumos.
Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida gratinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin cu dovlecel si rosii