Conopida frantuzeasca

de Sidy in Mancaruri de legume, 4 Noi 2010 | 6760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 100 g cascaval
  • 4-5 oua
  • 200 ml smantana
  • pesmet
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida frantuzeasca:

 

Conopida se curata, se rupe in buchetele , se spala si se fierbe in apa cu sare.
4 oua se fierb tare .Cascavalul se rade.
Intr-un vas rezistent la foc , uns cu unt se pune putin pesmet care se plimba si pe lateralele vasului.
Punem un rand de conopida fiarta apoi ouale rase pe razatoarea cu ochiuri mari sau taiate rondele.Adaugam smantana, piper si cascaval ras.Deasupra mai punem putin pesmet si apoi conopida ramasa. Peste ea punem smantana si cascaval ras si putin gogosar pentru aspect.
Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit si-l lasam sa se patrunda bine pina conopida prinde o culoare aramie deasupra.
Se serveste cu o lingura de smantana deasupra.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida frantuzeasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de conopida cu soia