Conopida cu ton la cuptor

de oanapl in Ton, 25 Mar 2017 | 7923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva ton bucati
  • 250 g conopida
  • 50 g cascaval
  • 4 oua
  • 5 linguri smantana
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de ulei (pentru uns tava)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu ton la cuptor:

Desfaci conopida si o fierbi in apa cu sare, timp de 5 minute, apoi o scurgi bine de apa. Ungi cu ulei un vas si il tapetezi cu pesmet. Bati ouale cu smantana si condimentezi dupa gust, cu sare si piper.
Pui conopida amestecata cu tonul in vasul termorezistent si apoi adaugi ouale batute cu smantana si introduci vasul in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C si il lasi timp de 25-30 de minute. Scoti vasul, adaugi cascavalul dat pe razatoarea mare si introduci vasul la cuptor pentru cateva minute, pana se topeste cascavalul. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu ton la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shaorma cu ton