Conopida cu smantana

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2010 | 8096 vizualizari

 

Buna tare!

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mare
  • 300 gr smantana
  • 2 oua
  • 3 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper alb
  • marar  
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu smantana:

Se spala conopida se desface buchetelele.

Se incinge uleiul in cratita, se adauga ceapa tocata, apoi buchetelele de conopida, se pune si putina apa( 3 linguri) si se soteaza putin.

Se mai pune inca putina apa cat sa fiarba conopida si se acopera cu capacul.

Ouale se bat cu un praf de sare, apoi se adauga smantana, 2 linguri faina si 5 linguri de apa. Se toarna in oala peste conopida atunci cand este fiarta. Se adauga si usturoiul zdrobit. Apoi sare si piper dupa gust.  Se mai lasa pe foc zece minute. Se pune si mararul se stinge focul si se serveste...e delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu pesmet si smantana