Conopida cu carne

de Corinuta in Porc, 24 Sep 2010 | 5882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida potrivita
  • 400 g carne de porc
  • 1 cana suc de rosii
  • 50 g unt
  • 150 g cascaval ras
  • ulei
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu carne:

Se desface conopida in buchetele, se spala si se fierbe in apa cu sare cca 5-6 minute, apoi se scurge de apa.

Bucata de carne se taie cubulete, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust si se prajeste in ulei. Dupa ce s-au rumenit, se scot bucatile de carne din tigaie si se aseaza intr-un vas termorezistent.

Se adauga bucatelele de conopida si se acopera totul cu sos de rosii. Deasupra se presara cascavalul ras si se aseaza bucatele de unt. Se da la cuptor pentru cca 30 de minute.

TIPS-URI

1

Eu am mai adaugat la mancarica asta un ardei gras rosu taiat cubulete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (7)

Corinuta 1

24.09.2010, 14:13

Nadinahai!

Corinuta 1

24.09.2010, 14:14

Multumesc Ancuta!

nadina73 1

29.09.2010, 00:09

am ajuns am lasat doar furcile nu vreau ca ma grabesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din carne de porc