Conchiglie

de Lau in Paste, 21 Apr 2011 | 4789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de scoici
  • 1 cutie de rosii
  • 1 ceapa
  • 5 catei usturoi
  • 1 morcov
  • patrunjel verde
  • 1 lingurita de busuioc
  • 1 foaie de dafin
  • 200 g carne tocata
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boaia de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conchiglie:

Se fierb scoicile in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet

Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt, se calesc impreuna.

Se curata morcovul si se da prin razatoare si se adauga peste ceapa si usturoi.

Se scurg rosiile si se adauga sucul si carnea tocata, se adauga si foaia de dafin.

Se mai lasa 5 min dupa care adaugam rosiile tocate si patrunjelul, sare si piper dupa gust, busuiocul, boiaua de ardei si patrunjelul. Se mai lasa 10 min sa fiarba impreuna

Dupa ce au fiert scoicile se scurg de apa si se trec pe sub un jet de apa rece, se adauga si sosul din care se scoate foaia de dafin si se amesteca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conchiglie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]