Compot de piersici

de Pasiune pentru bucatarie in Sirop / Compot, 27 Sep 2010 | 5594 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • * 2 kg piersici
  • * 1 l apa
  • * 400 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de piersici:

1.Piersicile se spala,se curata de coaja,se scot samburii si se taie felii groase. Din apa si zahar se fierbe un sirop pana se leaga putin,apoi se adauga feliile de piersica si se fierb pana se inmoaie(10-15 min).
 
2. Borcanele se spala si se sterilizeaza la cuptor.Se aseaza feliile de piersica,apoi se adauga siropul.Se infileteaza capacul si se pun intr-o patura pana a doua zi,apoi se depoziteaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]