Compot de caise

de ela in Sirop / Compot, 31 Iul 2011 | 6109 vizualizari

 

anul acesta am avut un cais plin de fructe,se rupeau crengile de la greutatea lor.....

 

INGREDIENTE

  • caise tari,sa nu fie foarte coapte
  • 2 linguri zahar pentru fiecare borcan de 720ml
  • conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de caise:

Spalam bine caisele sub jet de apa rece,le scoatem samburii si le rupem in doua.Umplem pe jumatate borcanele(bine spalate,sterilizate) cu jumatati de caise.

Masuram cata apa intra intr-un borcan cu caisele in el si punem atata cantitate de apa la fiert,cu zaharul(2linguri pentru fiecare borcan).Lasam sa dea cateva clocote,amestecand putin,apoi adaugam putin conservant si oprim focul.

Turnam siropul peste caise si punem capacele.Punem la cald,intr-o patura,pana a doua zi,borcanele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de caise