Coltunasi cu marmelada

de Lau in Dulciuri, 19 Mai 2015 | 4187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 2 oua
  • 1 pahar lapte
  • 5 linguri ulei
  • 1 praf de sare
  • 4 linguri zahar
  • coaja de lamaie
  • 1/2plic drojdie uscata
  • marmelada
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi cu marmelada:

Intr-un bol adaugam faina, sarea, zaharul, drojdia, coaja de lamaie, amestecam si facem o gaura in mijloc, adaugam ouale batute, laptele si incepem sa framantam adaugand treptat uleiul, framantam un aluat omogen si elastic.

Acoperim cu un prosop si lasam sa se odihneasca 30 min.

Intindem aluatul intr-o foaie dreptunghiulara pe masa infainata, taiem patratele si in mijloc adaugam  cate o lingura de marmelada.

Indoim capetele, apasand cu furculita pe margine

Cat pregatim coltuasi punem o oala cu apa pe foc si cand incepe sa fiarba adaugam coltunasi,sa fiarba cca 10 min.

Amestecam cu grija coltunasi cu o lingura de lemn.

Ii scoatem cu o paleta si presaram zahar.

Schimbam apa de fiecare data cand fierbem coltunasi

Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu marmelada" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri pufoase cu marmelada -pentru ceai (rasfat de week-end)