Coltunasi

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 20 Dec 2014 | 3346 vizualizari

 

Un deliciu ~!

 

INGREDIENTE

  • 800 g faina
  • un sfert cub drojdie
  • 2 oua
  • 1 lingura rasatura de lamaie si portocala
  • lapte caldut ptr framantat
  • 2 liinguri zahar
  • 500 g branza de vaci
  • 1 esenta vanilie.
  • zahar 250 g
  • 2 oua
  • 1 lingura rasatura de portocala si lamaie
  • zahar pudra pt pudrat
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi:

Intr-un bol am adaugat  faina, in alt  vas mic am adaugat laptele caldut si am  dizolvat drojdia pe care apoi am   adaugat-o in vasul cu faina , framantam putin si apoi adaugam celelalte ingrediente  si framantam  pt  circa 15 minute dupa care o lasam la  dospit .

Pregatim branzica   pe care o framantam cu o furculita si apoi adaugam  esenta de vanilie, ouale,  zaharul si rasatura de  lamaie si portocala si incorporam  totul bine.

Odata  crescut  aluatul il impartim in 3 si formam  foi , nu chiar foarte subtiri si  facem patratele unde in mijloc punem o lingurita de  umplutura de  branza si le inchidem.

Intr-o oala mare adaugam  trei sferturi de apa  si  lasam sa fiarba.

Cand fierbe adaugam coltunasii si ii lasam pt  10 minute.

II  scoatem si presaram zahar  pudra vanilat !

Deliciosi 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coltunasi cu branza