Cod la cuptor

de ianculubita in Peste, 20 Iul 2013 | 5131 vizualizari

 

Pentru iubitorii de peste,recomand aceasta reteta super delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cod sau alt peste alb
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 3-4 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • 4 linguri faina
  • 1 pahar vin alb
  • condimente pentru peste
  • salvie
  • rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod la cuptor:

Pestele curatat, capul si coada taiate, spalat, uscat, condimentat din belsug, pudrat cu faina, il prajim in ulei incins; scoatem pestele si-l punem in tava, adaugam cutia cu rosii, cartoful si morcovul fierte pe jumatate si taiate rondele sau cubulete, mai adaugam 3-4 frunze de salvie, o crenguta de rozmarin, vinul, acoperim si lasam la cuptor 40 min; in ultimile minute descoperim si mai lasam 10 min sa se rumeneasca.

Servim cald!

TIPS-URI

1

puteti inlocui cutia cu rosii cu rosii foarte coapte,oparite,curatate de coaja si taiate,puse peste peste cu tot cu zeama

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cod Alaska la cuptor