Cocos Choco

de AnyCostescu in Dulciuri, 1 Mar 2013 | 6998 vizualizari

 

ce poate fi mai bun dimineata langa o cafea sau cappucino, decat aceste batoane de cocos..nu au ele aspectul celor comerciale dar va asigur ca au fost delicioase:)

 

INGREDIENTE

  • 200 g nuca de cocos
  • 100 g lapte praf
  • 50 g zahar pudra
  • aproximativ 300 g lapte condensat
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 500 g ciocolata cu lapte
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocos Choco:

Am amestecat intr-un bol nuca de cocos,laptele praf,zaharul pudra si vanilat si laptele condensat pana am obtinut un "aluat" nici moale nici tare..

Am facut din acest aluat batoane pe care le-am dat la congelator cam 30 minute(am uitat de ele:))) 

Dupa cele 30 minute am mai modelat fiecare baton...nu mi-au iesit perfecte dar gustul a fost super..

Ciocolata am topit-o pe baie de abur...

Am luat fiecare baton si l-am dat prin ciocolata topita..

Am dat la rece batoanele cateva ore...

Merg super dimineata cu, cafea sau cappucino...

enjoy :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocos Choco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (19)

AnyCostescu 1

01.03.2013, 20:36

Lau 1

02.03.2013, 18:45

lucy2002 1

03.06.2013, 12:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute din piscoturi, nuca si ciocolata