Cocktail cu espresso si inghetata “Afogato"

de Adi_Caradeanu in Cafea, 13 Iul 2015 | 4782 vizualizari

 

foto credit Tudor Raiciu

 

INGREDIENTE

  • 100 g inghetata
  • 1 espresso (30 ml cafea)
  • optional 10 ml sirop (caramel/vanilie/ciocolata)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail cu espresso si inghetata “Afogato":

  1. Puneti in pahar siropul apoi 2 cupe inghetata vanilie.
  2. Turnati espresso fierbinte peste inghetata.
  3. Amestecati usor cu o lingurita pentru a se topi inghetata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail cu espresso si inghetata “Afogato"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]