Coaste picante

de claudiaO in Porc, 26 Sep 2016 | 5216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg coaste de porc impanate
  • 6 linguri ketchup picante
  • Condimente Kamis gratar
  • Condimente Gyros
  • Share
  • Piper
  • 1pahar must intepat
  • Cativa catei de usturoi
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste picante:

Spalam coastele,le stergem bine cu in server. Amestecam kerchup-ul cu condimentele si aplicam pe coaste cu o pensula,apoi presaram si putins sare. Asezam coastele condimentate intro tava si turnam paharul cu must. Acoperim cu folie de aluminiu si dam LA cuptor pt o CCA 3 ore. LA jumatatea timpului intoarcem coastele. Cu o jumatate de ora inainte de final indepartam folia ca sa se rumeneasca frumos. Pofta buna!

Noi am servit cu salata de cartofi cu out si maioneza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (7)

Aletta 1

27.09.2016, 11:38

claudiaO 1

27.09.2016, 20:07

Rocsi 1

27.09.2016, 21:13

Tare faine si rumene!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]