Coaste de porc la cuptor cu rosii si usturoi

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 24 Aug 2013 | 26617 vizualizari

 

Inchei calatoria in Norvegia postand mancarea mea favorita,adica niste costite la cuptor,Pe aceasta cale le multumesc norvegienilor ca au si coaste de porc........

 

INGREDIENTE

  • cca 1,800 Kg coaste de porc proaspete
  • 400 g rosii cubulete
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc la cuptor cu rosii si usturoi:

Coastele le portionam,le spalam si apoi le condimentam cu sare,piper,cimbru  si usturoi tocat mare ,peste ele adaugam cca 1/2 canita ulei de masline ,amestecam si lasam cca 4-5 ore sa se odihneasca,astfel se vor amesteca aromele.Apoi le asezam intr-o tava punem peste coaste  o cana de apa si le dam la cuptor cca 2 ore la foc mediu.Scoatem tava si adaugam rosiile,mai lasam 20 min si apoi le servim cu piure sau oricare alta garnitura pe care o preferati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc la cuptor cu rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Krystyan Trendy 1

11.11.2013, 08:40

apetisante

Rita Ilies 1

01.04.2015, 13:34

Ai de capu' meu, Cleme! Mă omori cu zile!

mihaelar63 1

12.03.2022, 14:07

Am gasit si eu coastele acestea !!! Le trec la favorite !!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit