Coaste de porc glazurate

de katty in Porc, 4 Ian 2017 | 6047 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 1 coasta de porc(cu cat mai multa carne)
  • sare
  • piper macinat
  • cimbru
  • cateva boabe de ienibahar macinate
  • o cana vin alb
  • 1-2 linguri ketchup picant
  • 2-3 linguri gem de prune
  • 1-2 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc glazurate:

Spalam coasta de porc si o tamponam cu un prosop absorbant. O presaram cu sare, piper, cimbru uscat, ienibahar macinat , 1-2 linguri de ulei si o lasam la rece cel putin 30 de minute.
Punem coasta intr-o tava,turnam vinul, o acoperim cu folie de aluminiu si o dam la cuptor pentru 30 de minute. Scoatem folia si o lasam pana incepe sa se rumeneasca usor si vinul a secat. Intoarcem coasta pe ambele parti.
Amestecam gemul de prune cu ketchup. Cu o pensula, ungem bine pe toate partile coasta de porc si o mai lasam 5-10 minute, pana se rumeneste frumos. Daca este nevoie, mai repetam glazurarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc glazurate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]