Coaste de porc glazurate

de katty in Porc, 4 Ian 2017 | 5429 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 1 coasta de porc(cu cat mai multa carne)
  • sare
  • piper macinat
  • cimbru
  • cateva boabe de ienibahar macinate
  • o cana vin alb
  • 1-2 linguri ketchup picant
  • 2-3 linguri gem de prune
  • 1-2 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc glazurate:

Spalam coasta de porc si o tamponam cu un prosop absorbant. O presaram cu sare, piper, cimbru uscat, ienibahar macinat , 1-2 linguri de ulei si o lasam la rece cel putin 30 de minute.
Punem coasta intr-o tava,turnam vinul, o acoperim cu folie de aluminiu si o dam la cuptor pentru 30 de minute. Scoatem folia si o lasam pana incepe sa se rumeneasca usor si vinul a secat. Intoarcem coasta pe ambele parti.
Amestecam gemul de prune cu ketchup. Cu o pensula, ungem bine pe toate partile coasta de porc si o mai lasam 5-10 minute, pana se rumeneste frumos. Daca este nevoie, mai repetam glazurarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc glazurate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu sunca si usturoi la cuptor