Coaste de ied in sos de rosii la cuptor

de Rocsi in Oaie, 28 Mai 2013 | 10423 vizualizari

COMENTARII (45)

Bya Ralu 1

28.05.2013, 21:43

ce bine arata

ANNA_46 1

28.05.2013, 21:44

Super apetisante costitele

Alinutza80 1

28.05.2013, 21:46

Dya Daniela Andrei 1

28.05.2013, 21:51

Vai, Rocsi! Grozave!

adry88 1

28.05.2013, 21:56

foarte gustoase

simona72 1

28.05.2013, 21:56

Delicios!!! Am papat si sunt tare bune!!!!

Lorra 1

28.05.2013, 22:00

Ce masa aratoasa

La Ancuta 1

28.05.2013, 22:02

foarte mult imi place carnea de ied

Ina 1

28.05.2013, 22:09

buuuun!

Irina 1

28.05.2013, 22:27

si pe placul meu!

MotanLaOale 1

28.05.2013, 22:49

alilianaa 1

28.05.2013, 23:13

ce grozave sunt ca gust!

Bunica 1

28.05.2013, 23:24

Cris2711 1

28.05.2013, 23:51

mai delicios si apetisant nu se poate

loredanaaa 1

29.05.2013, 01:14

Lau 1

29.05.2013, 09:38

ce bine arta

Micutza Luana 1

29.05.2013, 09:45

arata suuper

Lavinia 1

29.05.2013, 10:29

arata super delicios

Alina26 1

29.05.2013, 10:44

ce super arata...!!!

madi_marin 1

29.05.2013, 20:35

Rocsule...m-ai omorat! chiar ma gandeam ca imi e pofta de asa ceva, dar sigur nu mai gasesc de cumparat acum, asa ca....ma uit si sufar in tacere!

Rocsi 1

29.05.2013, 21:03

Iti multumesc Bianca

Rocsi 1

29.05.2013, 21:03

Anna multumesc

Rocsi 1

29.05.2013, 21:03

Alina

Rocsi 1

29.05.2013, 21:03

Dya multumesc

Rocsi 1

29.05.2013, 21:03

Multumesc Eduard

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel