Coaste de berbecut la punga

de Constelatialeu in Oaie, 30 Noi 2015 | 3748 vizualizari

 

Din categoria, sa-mi fac si eu poftele, baietii mei nu mananca behaite.....acum ce sa zic, berbecutul asta era cam trecut de prima tinerete, noroc ca am dantura de leoaica....

 

INGREDIENTE

  • 650 g coaste de berbecut
  • condimente Kotany de oaie
  • 2 cartofi
  • punga pentru copt
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de berbecut la punga:

Intr-un castron punem coastele, adaugam condimentele, amestecam bine, acoperm castronul si-l lasam vreo 3 ore.

Curatam 2 cartofi si in taiem in bucati mai mari, desfacem punga, bagam coastele, cartofii, legam punga si o asezam intr-un vas de yena, intepam punga din loc in loc si apoi bagam vasul in cuptor pentru aproximativ 1 si 1/2 ore, cu 10 min inainte sa scoatem din cuptor rupem punga si lasam sa se rumeneasca putin coastele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de berbecut la punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de berbecut cu verdeturi la cuptor