Clatite de dovlecel

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 3 Sep 2017 | 3229 vizualizari

 

INGREDIENTE


    • 1 dovlecel mediu
    • 2 oua
    • 4 linguri cu varf cu faina
    • 50 g lapte
    • sare
    • piper
    • ulei
    • patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite de dovlecel:

Dam dovlecelul pe razatoarea mica. Stoarcem bine dovlecelul ras. Adaugam ouale,laptele, sare, piper, patrunjel tocat marunt si la final faina.

Ungem tigaia cu ulei, o lasam sa se incinga si adaugam cate o lingura din compozitie din loc in loc. Coacem clatitele pe ambele parti.

Servim cu smantana.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Tigaia se poate unge cu ulei sau nu, este optional.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

ieri la 20:34

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane