Clatite cu topping de ciocolata, banane si arahide

de CameliaR in Dulciuri, 9 Feb 2016 | 4321 vizualizari

 

Clatite cu topping de ciocoalata, banane si arahide. Sunt foarte delicioase si satioase. 
''Clatite rumenite, cu dragoste pregatite''! 

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 250 ml lapte
  • 2 oua mari
  • 1 lingura zahar vanilat
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 40 gr unt topit
  • 1 banana
  • topping de ciocolata
  • arahide.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu topping de ciocolata, banane si arahide:

Prima data trebuie sa amestecam ingredientele uscate (faina, zahar vanilat, praful de sare si praful de copt) intr-un bol incapator. Intr-un vas trebuie sa mixam oualele cu laptele, esenta de vanilie si untul. Mixam bine.

Turnam amestecul lichid peste amestecul cu ingrediente uscate. Mixam. Ungem tigaia de clatite cu un sevetel imbibat in ulei. Asa trebuie sa procedam dupa fiecare clatita. Cu un polonic turnam usor compozitia pe centrul tigaii. Trebuie sa lasam aproximativ 1 minut clatita pana face bule la suprafata, iar apoi trebuie sa o intoarcem pe partea celalalata. Curatam banana si o taiem feliute. Le punem deasupra clatitelor. Punem topping-ul de ciocolata si arahidele. Sunt foarte delicioase si satioase.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu topping de ciocolata, banane si arahide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Terci de ovaz